Tenk at November allerede er her!
Det som er så fint med November, er at alle de fantastiske julelookene har kommet til butikkene våre!
Jeg blir så utrolig inspirert og glad av de fine fargene og lukseriøse inpakningene. Det varmer et makeupglad hjerte!

Jeg vil introdusere dere for Julelooken til Dior.
Peter Phillips har gjort en fantastisk jobb med looken, State Of Gold !

IMG_4893-2
IMG_48985 Couleurs – 886. Blazing Gold
IMG_4899Diorblush – 866. Rose Sublime
IMG_4906Jeg ble over lykkelig når jeg hørte at Diorific skulle komme med matte leppestifter, i julelooken! Så hvis du har savnet en kremete, matt, men ikke tørr leppestift.. Da burde du løpe til butikken å klore til deg en av disse herlige fargene. Det kom 6 forskjellige i hele kolleksjonen, men mine favoritter er:
430.Radieuse og 580.FascinanteIMG_4908Og selvfølgelig fantastiske lakker! Dette er Diorific 227. Gris-Or
IMG_4911
Hva synes dere om julelooken til Dior?