Clarins «True Radiance» – Dette har vært en av mine favoritt foundations i sommer! Den gir en lett til medium dekk, og får huden til å se frisk og levende ut!
Sammen med «Sensai Silky Bronze» er disse to fasiten på sunn, glødene og ikke minst beskyttet hud! Begge inneholder solfaktor og smelter perfekt inn i huden. FAVORITTER!

Diorskin Star Concealer har imponert meg! Jeg har prøvd alle mulige typer concealer, men denne skiller seg ut! Som beskrivelsen siner :»Sculpting, Brightening Concealer» hjelper denne med å lysne, dekke og skulpturere ansiktet. Jeg bruker den mest som en highlighter under øynene, pannen og haken. Sammen med YSL SunKissed Blur Perfector er dette den perfekte contour duoen! Les mer HER

YSL «VERNIS Á LEVRES» – Dette er en «bulletproof» lipgloss/stain som gir masse farge og varer hele dagen! Endelig har det kommet enda fler friske farger, som passer perfekt til sommeren! Denne bruker jeg alene, eller sammen med en lipliner. Da går ikke leppene noe sted! Min favoritt er nr «203»

Chanel Cream Blush nr. 63 – Jeg har virkelig lagt min elsk på krem-blush i sommer. Resultatet er naturlig og de er lett å jobbe med. Jeg prøver å styre unna «tunge» pudder og jobber heller med så mye krem som mulig, ettersom et naturlig resultat passer bedre på sommerstid. Denne krem-blushen fra Chanel er lett å legge med fingrene og ser fresh og naturlig ut. LOVE IT!

Denne duoen fra Magnetic Lash gir deg lange, tykke, fyldige og separerte vipper! Rett og lett falske vipper på boks! Disse MÅ prøves!

Og sist, men ikke minst Shiseido Shimmering Cream Eye Color. Dette er fargen PK 224.
Som sagt har jeg likt krem produkter i sommer, og denne har jeg brukt som base 90% av gangene jeg har sminket meg. Den er lett, får skyggen til å sitte og har en fantastisk skimmer effekt i seg. Det gjøres på 1-2-3 og resultatet er fantastisk!
———————————————————————————————————————————————

Det var mine Juli favoritter! Si ifra om du har prøvd noen av produktene og hva du synes om dem 🙂
Ha en fin dag videre <3