HUDPLEIE
1. Makeup fjerner
 Disse renseserviettene fra Shiseido er helt fantastiske å ha med seg! Her får du fjernet makeupen på overflaten, og gjør huden klar for rens!
2. Rens
Det er alltid lurt å rense huden etter du har fjernet makeupen. En rens jobber dypere og gjør huden klar for resten av hudpleien.
3. Serum/Olje
Dette serumet fra REN er helt fantastisk til deg som har vært en lang dag i solen. Et serum jobber i dybden og «reparer» mer effektivt enn dag/nattkrem.
4. Lip balm/ Øyekrem
Disse er et must! Hvem elsker ikke å smøre leppene inn med en deilig leppepomade før man legger seg? Samme gjelder øyekrem!
5. Strikk og hårklyper
Jeg har alltid med meg strikk og klyper. Det er utrolig hvor mange frisyrer man kan få ut av disse enkle «verktøyene»
6. Hårolje
Sol og bading går ut over håret! Ta vare på det med en hårolje! Denne er fra SP.
7. Barberhøvel
Jeg ELSKER små ting! Denne barberhøvelen fra Venus er så søt! Og nødvendig! hehe!


MAKEUP
1. Foundation
Kompakt foundation fra SENSAI med SPF.30. Denne er fantastisk og ha med seg på hytta, til syden eller på festival. Dette blir din bestevenn i sommer og huden din vil stråle!
2. Øyeskygge
Velg en krem-øyeskygge i sommer. Jeg elsker krem-skygger! SHISEIDO og CHANEL har fantastiske farger og god holdbarhet. Disse skyggene flytter ikke på seg, og tåler både svetting og sene kvelder.
3. Lepper
YSL lip stain holder hele dagen! Dette er et godt alternativ til dere som synes leppestiften «flyter» ut. Nå har det kommet mange nye, freshe farger til sommeren!
4. Blush
Krem-blush! HALLELUJA! Frisk, strålene og sommerklar hud? JATAKK. Denne «stick,cream» blushen fra CHANEL er enkel å påføre og finnes i tre herlige farger.
4. Mascara og eyeliner
Ta med favoritt mascaraen og «popp» det opp med en eyeliner i en frisk farge! Dette vil gjøre hele looken morsommere og mer gjennomført. Hvis du vil bruke litt farger, er eyeliner den enkleste måte å gjøre det på!
5.Bryn
Sist, men ikke minst! BRYN! Fyll inn brynene dine og du er «good to go».


Toalettmappe fra LULU´S.

Ha det morsomt med produkter, farger og ideer!
Reisestørrelser er perfekt til deg som vil prøve ut nye produkter.
Det finnes ikke noen regler for makeup. Bruk farger på lepper, øyne eller kinn. Lek deg og ha det gøy!
GOD SOMMER <3